Szűrés

A(z) feltöltőkártyás előfizetés kulcsszót tartalmazó cikkek

Nem veszik el a Domino hívószám

2017. június 28. -

Július 1-jén a jogszabály erejénél fogva megszűnnek azok a Domino előfizetői szerződések, amelyek kapcsán az adategyeztetés nem történik meg június 30-án éjfélig. 

Tovább

Pár nap múlva lejár az adategyeztetési határidő

2017. június 27. -

A június 30-ai határidő néhány nap múlva lejár, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) felhívja az érintettek figyelmét: aki eddig nem egyeztette adatait szolgáltatójánál, mielőbb tegye meg. A hatósághoz beérkezett adatok szerint ez idáig az előrefizetős SIM-kártyák 60 százaléka esett át az adategyeztetésen.

Tovább

Az adategyeztetést elvégző Domino feltöltőkártyás Telekom ügyfelek kétharmada online egyeztet

2017. május 31. -

Négy hét áll még a feltöltőkártyás mobilügyfelek rendelkezésére, hogy egyeztessék személyes adataikat szolgáltatójukkal. 

Tovább

500 MB adat és 20 perc beszélgetés az online adategyeztetők ajándéka a Telenornál

2017. május 30. -

SMS-ekben hívja fel a Telenor feltöltőkártyás ügyfelei figyelmét az adategyeztetés 2017. június 30-i határidejére. A szolgáltató május 30-tól 500 MB adatot és 20 perc hálózaton belüli beszélgetést ajándékoz azoknak az ügyfeleinek, akik a www.telenor.hu/adategyeztetes oldalon végzik el az adategyeztetést. Azok, akik személyesen kívánják egyeztetni adataikat, június 1-től már országosan 380 postahivatalban is megtehetik ezt.

Tovább